Atraktivní zemědělský pozemek u Benešova

Celkem 4 fotografií, zobrazit všechny
realitní makléř: Veronika Šedivá
Prodejce:
Veronika Šedivá
telefon: +420 739 439 207
veronika.sediva@kontaktservis.cz

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Cena: 485 000 ,-
42,67 Kč/m2, Včetně právního servisu, Včetně provize
Číslo nemovitosti:
VS-7187
Operace:
Prodej
Plocha pozemku:
11366 m2
Typ nemovitosti:
Pozemek
Typ pozemku:
Pole
Umístění objektu:
Samota
Popis nemovitosti:

V katastrálním území města Benešov ve Středočeském kraji nabízíme k prodeji prostorný zemědělský pozemek, tvořící samostatný funkční celek a o celkové rozloze 1,1 ha. K prodeji je 100% podíl, tedy vlastnictví pouze jednoho majitele. V katastru nemovitostí je veden jako orná půda. Na pozemek není uzavřena platná pachtovní smlouva, ale nachází se v LPIS – možnost získání dotace. Koupě pozemku je vhodná jako výborná budoucí investice. Přesná výměra činí 11.366 m2 a název katastrálního území je Benešov u Prahy. Pozemek je prodáván v zastoupení přímého majitele, neplatíte tak žádnou provizi navíc. Bližší informace a parcelní číslo Vám rádi poskytneme na níže uvedených kontaktech.

Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 46' 48.396"N, 14° 40' 58.620"E

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.