Chalupa pro trvalé bydlení v Rožmberku nad Vltavou

Číslo nemovitosti:
MK-6388
Operace:
Prodej
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Plocha podlahová:
87 m2
Plocha zastavěná:
79 m2
Plocha pozemku:
707 m2
Plocha zahrady:
629 m2
Nemovitost byla již prodána
Konstrukce:
Smíšená
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Chalupa
Stav objektu:
Dobrý
Umístění objektu:
Klidná část obce
Popis nemovitosti:

V zastoupení klienta nabízíme ke koupi dům vesnického stylu ve městě Rožmberk nad Vltavou. Dům je vystavěn v kombinaci kamenné podezdívky, cihel a keramických stropů. V přízemí se nachází velká společenská místnost sloužící jako obývací pokoj a kuchyně. Dále se v přízemí nachází samostatné WC, koupelna a technická místnost. Po schodišti se dostaneme do prvního patra s dvěma pokoji. V podkroví se nachází dostatečný prostor pro vybudování dalších dvou pokojů se sociálním zařízením. Podkroví má ze svahu svůj vlastní vchod, lze tedy využít pro ubytování turistů. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě a přístupná je z obecní komunikace. Do centra města je to pouhých 600 metrů. Nemovitost nabízí krásný výhled na zámek, řeku Vltavu a celé město je jako na dlani. Zastavěná plocha domu je 78 m2 a plocha okolní zahrady je 629 m2, celkem tedy 707 m2. Energetická náročnost budovy je ve třídě G. Prohlídku nemovitosti, financování hypotečním úvěrem a další informace zajistí makléř zakázky Michal Kubát.

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.