Chata v údolí u řeky Stropnice s vlastním pozemkem - Pašinovice

Číslo nemovitosti:
MK-6491
Operace:
Prodej
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Plocha podlahová:
44 m2
Plocha zastavěná:
38 m2
Plocha pozemku:
538 m2
Plocha terasy:
7 m2
Plocha zahrady:
500 m2
Nemovitost byla již prodána
Konstrukce:
Smíšená
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Chata
Stav objektu:
Dobrý
Umístění objektu:
Polosamota
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme k prodeji zděnou rekreační chatu mezi obcemi Pašinovice a Střížov u řeky Stropnice.
Zastavěná plocha chaty je 38 m2, ale zastavěná plocha je na katastru uvedena 100 m2 a plocha okolního pozemku je 438 m2. Součtem tedy 538 m2 vlastního pozemku ke kterému je přístup po obecním a státním pozemku. Příjezd je možný po rovinaté cestě od obce Pašinovice, nebo po cestě od obce Střížov. 5 metrů od hranice pozemku teče řeka Stropnice. Na pozemku je dále malý skládek na nářadí.

Na pozemku je vlastní studna a odpad je řešen septikem. Základ chaty a přízemí je zděné, první patro dřevěné. Chata je z části podsklepena. V přízemí je velká místnost s krbovými kamny a koutem pro kuchyni. V přístavku je toaleta, která potřebuje rekonstrukci a je potřeba vybudovat koupelnu. Voda do chaty zavedena není. Elektřina je rozvedena. Prostoru na úpravy a přístavbu je dostatek. V prvním patře je rozlehlá ložnice cca pro pět osob. Dále je v patře malý kumbál s přístupem do půdních prostor.
Lokalita je zajímavá svou dostupností z krajského města České Budějovice (13 km), řekou u hranice pozemku, lesy na procházky a houbaření a absolutním klidem. Majitel si vyhrazuje právo dát přednost výhodnější nabídce. Více informací, prohlídku nemovitosti a financování zajistí makléř zakázky Michal Kubát.

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.