Prodej rekreační chaty poblíž zříceniny hradu Dívčí Kámen, obec Křemže

Celkem 19 fotografií, zobrazit všechny
realitní makléř: Pavel Klimeš
Prodejce:
Pavel Klimeš
telefon: +420 603 805 338
pavel.klimes@kontaktservis.cz

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Cena: 3 100 000 ,-
Bez právního servisu, Včetně provize
Číslo nemovitosti:
PK-6888
Operace:
Prodej
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Plocha podlahová:
75 m2
Plocha zastavěná:
52 m2
Plocha pozemku:
482 m2
Plocha zahrady:
430 m2
Konstrukce:
Smíšená
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Chata
Stav objektu:
Dobrý
Umístění objektu:
Klidná část obce
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme rekreační chatu v klidné lokalitě a vyhledávané chatové oblasti nedaleko zříceniny hradu Dívčí Kámen, obec Křemže – Mříč. Chata o zastavěné ploše 52 m2 má dispozici obytné části 3+1, když v přízemí se nachází obývací pokoj a menší kuchyňka, navazuje pak technický prostor využitý pro koupelnu, vodárnu a sklad. V podkroví se pak nachází dvě neprůchozí ložnice. Do nemovitost je zavedena voda z vlastního vrtu, kanalizace je řešena septikem, zavedena je též elektřina 220/380 V. Topení je řešeno lokálně na tuhá paliva. Součástí nemovitosti je pak udržovaná okolní zahrada o rozloze 430 m2. Doporučujeme osobní prohlídku nemovitosti, která se nachází ve výjimečné a oblíbené lokalitě. Pro podrobnosti nebo dohodnutí schůzky kontaktujte makléře zakázky.

Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 53' 35.808"N, 14° 20' 42.000"E

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.