Prodej zděného bytu u centra Českých Budějovic, ul. U Tří lvů

Číslo nemovitosti:
PK-6281
Číslo bytu:
257/1
Operace:
Prodej
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Plocha podlahová:
64 m2
Podlaží:
2. podlaží z 3 podlaží celkem
Nemovitost byla již prodána
Konstrukce:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byt
Typ bytu:
3+kk
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Umístění objektu:
Centrum obce
Popis nemovitosti:

Nabízíme ke koupi zděnou bytovou jednotku v osobním vlastnictví, která se nachází v ulici U Tří lvů, Českých Budějovicích. Jedná se o atypickou jednotku 3+kk, která je obytnou částí rozdělena do prvního a třetího nadzemního podlaží. V prvním patře se nachází hlavní část bytu, která má dispozici 2+kk s koupelnou a toaletou, když obytná výměra této části je 48 m2. V podkroví domu je pak poslední místnost o rozloze 15,90 m2. Tato je využitelná jako samostatná pracovna, pokoj nebo např. kancelář. V suterénu domu je k bytu vymezen sklep o výměře 10 m2. Byt je v původním technickém stavu určený k celkové adaptaci. Součástí prodeje je i spoluvlastnický podíl na přilehlé zahradě, která je využitelná i k parkování. Měsíční poplatky jsou stanoveny ve výši 3700,– Kč (z toho fond oprav 1173,– Kč). Z důvodu zák. pov. uvádíme PENB G. Financování hypotečním úvěrem je zajištěno. Podrobné informace a osobní prohlídku bytu zajistí makléř zakázky.

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.