Pronájem útulného menšího domku se zahradou a terasou v obci Jivno

Celkem 24 fotografií, zobrazit všechny
Číslo nemovitosti:
EK-6600
Operace:
Pronájem
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Plocha podlahová:
75 m2
Plocha zastavěná:
41 m2
Plocha pozemku:
1000 m2
Plocha zahrady:
750 m2
Nemovitost byla již pronajata
Konstrukce:
Cihlová
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Rodinný dům
Stav objektu:
Velmi dobrý
Umístění objektu:
Klidná část obce
Popis nemovitosti:

Hledáte pěkné místo k bydlení kousek od Českých Budějovic a máte rádi klid a přírodu? Potom právě pro Vás máme k pronájmu domek, který je dispozičně řešen jako 2+kk o velikosti cca 75 m2. Nachází se v menší obci Jivno, která je vzdálená 7 km od krajského města Českých Budějovic a 2 km od Rudolfova. Součástí domku je velká terasa s krásným výhledem na Jih a velký pozemek o velikosti zhruba 1000 m2. Do domu se vchází zasklenou zimní zahradou, kterou lze využít i k posezení. V přízemí je prostorná chodba, koupelna se sprchovým koutem, WC, obývací místnost s krbovými kamny a kuchyňským koutem. Odtud se pak vchází na velkou terasu. Ve zvýšeném patře je jedna velká obytná místnost. Dům je plně vybaven – viz foto. Drobnější vybavení je možné vystěhovat ( vše dle dohody). Pro majitele hledáme spolehlivé nájemníky a i ti, kteří mají pejska, jsou vítáni. Vytápění je plynovým kotlem. Měsíční nájem 15 000,– Kč + zálohy na služby a energie cca 4 000,– Kč. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Odměna RK ve výši 16 000,– Kč + DPH. Volné ihned.

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.