Pronájem zdravotnického zařízení, řadový dům s parkováním, A. Trägera, Č. Budějovice

Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny
realitní makléř: Pavel Klimeš
Prodejce:
Pavel Klimeš
telefon: +420 603 805 338
pavel.klimes@kontaktservis.cz
Cena: 35 000 ,- za měsíc
Včetně právního servisu, + provize RK
Číslo nemovitosti:
PK-7319
Operace:
Pronájem
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Vydaný certifikát:
C - Úsporná
Plocha zastavěná:
172 m2
Plocha pozemku:
550 m2
Konstrukce:
Cihlová
Typ nemovitosti:
Komerce
Typ komerce:
Ordinace
Stav objektu:
Velmi dobrý
Umístění objektu:
Klidná část obce
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu budovu zavedeného zdravotnického zařízení s vlastním parkovištěm, resp. řadový dům v ulici A. Trägera v Č. Budějovicích (nedaleko závodu Bosch), který byl v roce 2017 nově vybudován za účelem provozu ordinace praktického lékaře. Budova je tedy vhodná pro provoz obdobného zařízení (ordinace, zubaři, laboratoře atd.) nebo je samozřejmě využitelná jako kancelářské zázemí firmy. Užitná plocha vnitřních prostor je 157 m2, když je rozdělena do dvou nadzemních podlaží. V přízemí domu se nachází vstupní chodba přístupná jak z vlastního parkoviště umístěného za domem (6–8 park. míst), tak z ulice. Z chodby dále projdeme do čekárny (16,4 m2), na níž navazuje sesterna (16,42 m2) a přípravna (8,82 m2). V zadní části domu se pak nachází dvě samostatné ordinace o výměrách 18 a 19 m2. K dispozici je též bezbariérové WC pro pacienty a druhé pro personál. V podkroví domu je vybudován prostor k odpočinku personálu – kuchyně, šatna, WC a archiv (celkově 40 m2). Nemovitost je napojena na veškeré obecní inženýrské sítě, výhodou je vlastní studna s užitkovou vodou. Topení a ohřev vody je řešeno vlastním plynovým kondenzačním kotlem. V domě je elektronické zabezpečení. Měsíční nájemné je stanoveno ve výši 35.000,– Kč + energie. Podmínkou je složení jistiny ve výši 40.000,– Kč a odměny RK v téže výši + DPH. Podrobnosti k zakázce sdělí a osobní prohlídku zajistí makléř zakázky Pavel Klimeš.

Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 59' 56.040"N, 14° 28' 31.980"E

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.