Stavební pozemek v obci Nedabyle u Českých Budějovic

Číslo nemovitosti:
PK-6108
Operace:
Prodej
Plocha pozemku:
2119 m2
Nemovitost byla již prodána
Typ nemovitosti:
Pozemek
Typ pozemku:
Bydlení
Umístění objektu:
Klidná část obce
Popis nemovitosti:

Exkluzivně nabízíme ke koupi stavební parcelu o výměře 2119 m2, která se nachází v okrajové části obce Nedabyle u Českých Budějovic. Oplocený, svažitý pozemek k jihu nabízí krásné výhledy na okolní přírodu. Územním plánem je pozemek určený k výstavbě samostatného rodinného domu, dvojdomu nebo řadového domu. Zastavitelnost dle úze. plánu je možná v rozsahu 30 % velikosti pozemku, celková zastavitelnost včetně zpevněných plocha až 50 % plochy pozemky. Maximální výška staveb je určena na 2 nadzemní podlaží + možnost podkroví. Parcela je v současnosti přístupná po nezpevněné cestě, když příjezd je zajištěn věcným břemenem. V ceně je zahrnuto vybudování zpevněné cesty. Na pozemek je zavedena elektřina, která je zakončena v kapličce a obecní vodovod. Kanalizace se bude řešit vlastní čističkou na pozemku. Přes krajovou část pozemku vede vedení VN, když po zachování ochranného pásma zbude dostatek místa pro stavbu. Doporučuji osobní návštěvu.

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.