Prodej rodinného domu 101 m2, pozemek 286 m2, Benešov nad Černou

Celkem 14 fotografií, zobrazit všechny
realitní makléř: Michal Richter
Prodejce:
Michal Richter
telefon: +420 733 667 890
michal.richter@kontaktservis.cz

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Cena: 3 860 000 ,-
Včetně právního servisu, Včetně poplatků, Včetně provize
Číslo nemovitosti:
MR2025
Operace:
Prodej
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Plocha podlahová:
88 m2
Plocha zastavěná:
101 m2
Plocha pozemku:
387 m2
Plocha balkonu:
8 m2
Plocha zahrady:
286 m2
Konstrukce:
Cihlová
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Rodinný dům
Stav objektu:
Dobrý
Umístění objektu:
Okraj obce
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům v oblíbené lokalitě Benešov nad Černou. Dům se nachází v klidné okrajové části obce, která se nachází na rozhraní Novohradských a Slepičích hor na říčce Černá východně od města Kaplice.
Nemovitost byla postavená z cihel v r 1972, zastavěná plocha domu je 101,0 m2, podlahová plocha obytné části je 88,0 m2, balkon 8,5m2. V prvním patře je prostorný byt 3+1, Koupelna, WC. Celá obytná část je prosvětlena velkými plastovými okny s izolačním dvojsklem. Nové vnější i vnitřní parapety. V přízemí je garáž, dílna, sklad, prádelna, kotelna + příslušenství. Na střeše domu je nová krytina. Komín je vyvložkovaný, nerezový. Vytápění je kotlem na tuhá paliva, voda – obecní vodovod, odpad je sveden do obecní kanalizace. Okolí obce je protkáno sítí značených turistických tras a cyklostezek. Naučná stezka Brána Novohradských hor prochází všemi zajímavými místy obce a jejího okolí.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme, pro více informací kontaktujte prosím realitního makléře.
 

Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Benešov nad Černou, okres Český Krumlov

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.