Prodej rodinného domu ve Štěpánovicích

Celkem 23 fotografií, zobrazit všechny
realitní makléř: Pavel Klimeš
Prodejce:
Pavel Klimeš
telefon: +420 603 805 338
pavel.klimes@kontaktservis.cz

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Cena: 3 790 000 ,-
při rychlém jednání sleva, Včetně právního servisu, Včetně provize
Číslo nemovitosti:
PK-6904
Operace:
Prodej
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Plocha podlahová:
85 m2
Plocha zastavěná:
257 m2
Plocha pozemku:
836 m2
Plocha zahrady:
579 m2
Konstrukce:
Smíšená
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Rodinný dům
Stav objektu:
Ve výstavbě
Umístění objektu:
Klidná část obce
Popis nemovitosti:

Exkluzivně nabízíme k prodeji řadový rodinný dům, který se nachází v klidné zástavbě obce Štěpánovice. Venkovský dům je určen k dokončení započaté rekonstrukce, když záměrem současného vlastníka bylo vybudování tří apartmánů a dalšího technického zázemí pro rekreační pronájem. Nemovitost je samozřejmě možné využít i pro rodinné bydlení. V domě jsou nově vytvořeny rozvody elektřiny, napojení na kanalizaci a bylo provedeno zpevnění krovu a stropů pro půdní vestavbu. Plánované dokončení se bude dle standardu klienta pohybovat v rozmezí do 2 milionů. K domu náleží též prostorná stodola, která uzavírá prostorný dvůr o rozloze 187 m2. Za stodolou se pak nachází udržovaná zahrada o výměře 351 m2. Zastavěná plocha domu včetně vedlejších staveb je 257 m2. Stávající dispozice přízemního domu je rozdělena na dvě bytové jednotky rozdělené průjezdem o velikosti 30 m2, dům je částečně podsklepený. Nemovitost je napojena na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu 220/380 V a plyn. PENB G. Doporučujeme osobní prohlídku domu.

Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 59' 57.156"N, 14° 39' 12.204"E

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11908. Pravidla ochrany soukromí uživatelů a používání souborů na webových stránkách realitní kanceláře KONTAKT SERVIS CZ S.R.O. Informace o zpracování osobních údajů. Vyrobil PolyWeb s.r.o.